Për shitje tokën në qendër të Peja/Land for sale in Center Peja

 • € 220 000 ( € 250 / sq m )
 • Residential Land For Sale

Description

Real Estate ofron për shitje një shtëpi private tokën, me adresë në Peja .Kjo pronë ka një sipërfaqe totale prej 8,81 ari. Ndodhet në një vend shumë të qetë dhe 300M nga quendra.
Tokën gjendet në afërsi të korzos se qytetit të Pejës. Në afërsi gjendet edhe një shkollë fillore, qendra për mjekësi familjare (ish ambullanta e fëmijëve), universiteti Dukagjini, lokale të ndryshme dhe Hotel Dukagjini.
Tokën esht ne mes dy rrugve ka hyrje nga dy rruget.
Tokën posedon plan urbanistik dhe kataster.
Çmimi: 1ari = 25K €
Ju qe deshironi nje tokën dhe vendndodhjen e shkëlqyer, ne nje laxhe shum te qet dhe me te gjitha kushtet mos hezitoni na kontaktoni sa me par.
Add Email: lb1199lb@gmail.com
Nr tel: +33658886570 Viber, WhatsApp

Real Estate offers for sale a private land, with address in Peja .This property has a total area of 8.81 ari. It is located in a very quiet place and 300M from centre.
The land is located near the corso of the city of Peja. In the vicinity is also a primary school, a family medicine centre (former children's school), Dukagjini University, various localities and Hotel Dukagjini.
The land, between two roads has access by two streets.
The land possesses urban plan and land registry (kataster).
Price: 25K € per ar,
You want a great land and location, in a very quiet place, and do not hesitate to contact us as soon as possible.
Add Email: lb1199lb@gmail.com
Nr tel: +33658886570 Viber/WhatsApp

Details

 • Listing status: Active
 • Available from: Aug 31, 2017
 • Listing #: 858313

Keywords: për shitje tokën në qendër të peja/land for sale in center peja

Map

Address: Amet Gjikoli rruge
Latitude / Longitude: 42.662775 / 20.288452

Neighborhood

Ndodhet në një vend shumë të qetë dhe 300M nga quendra.
Tokën gjendet në afërsi të korzos se qytetit të Pejës. Në afërsi gjendet edhe një shkollë fillore, qendra për mjekësi familjare (ish ambullanta e fëmijëve), universiteti Dukagjini, lokale të ndryshme dhe Hotel Dukagjini.

The Land is located in a very quiet place and 300M from center.
The land is located near the corso of the city of Peja. In the vicinity is also a primary school, a family medicine center (former children's school), Dukagjini University, various localities and Hotel Dukagjini.

Member reviews Write a review »

Member not yet reviewed. You can be the first one to write a review.
 •  
 • *
 • *
 • *

  Country code (with + and without first 0) and number. Example: +39 123 456789
 • *
 • *

 •  
 • Submit
 •  
 • Fields marked with * are mandatory
  
  

Get more info

 • Name: Dubois
 • Average visitors rating:
     0 / 5 ( 0 reviews )
  

Mortgage Calculator

 • €   
 • €   
 • %
 • Calculated Monthly Payment: €  0  
 • Calculate