Haus zu verkaufen in Kosova

 • € 160 000
 • House For Sale

Description

Shtepija eshte 400m2, 200m2 afarizem dhe 200m2 per banim. Ne katin e pare eshte nje sallon, kuzhina, dhome fjetje, WC me bajno dhe shpajzi. Kati i dyte tri dhoma fjetje WC me bajno. Te gjitha dhomat kane ballkon gjithsejt 5 ballkona ne lindje dhe prendim.
Ndertim i fort ku edhe muret ndarse i ka me tulla. Nje bashqe e vogel mbas shtepije dhe parkingjet para dyqani ne te cilin punojne 2 persona.
Qmimi shume i ult, dy banesa 100m2 x 650 = 130000. Dyqani plus podrumi mer frizer ose ordinanc etj edhe pllazi. Pra nje qmim shum i favorshem prej 160000 krejt.

Details

 • View: Mountain, Town
 • Listing status: Active
 • Available from: Nov 30, 2014
 • Listing #: 71942

Utilities

 • Broadband Internet
 • Electricity
 • Gas
 • Hot water
 • Sewer
 • Telephone
 • TV Cable
 • Water

General facilities

 • Attic
 • Balcony
 • Basement
 • Disabled access
 • Porch
 • Satellite

Indoor facilities

 • Bathroom with shower
 • Bathroom with tub
 • Bathroom with window

Outdoor facilities

 • Barbecue area
 • Courtyard
 • Doorman
 • Gated entry
 • Terrace

Keywords:

Map

Address:
Latitude / Longitude: 42.659130 / 20.288280

Member reviews Write a review »

Member not yet reviewed. You can be the first one to write a review.
 •  
 • *
 • *
 • *

  Country code (with + and without first 0) and number. Example: +39 123 456789
 • *
 • *

 •  
 • Submit
 •  
 • Fields marked with * are mandatory
  
  

Get more info

 • Name: jonnie luis
 • Average visitors rating:
     0 / 5 ( 0 reviews )
  

Mortgage Calculator

 • €   
 • €   
 • %
 • Calculated Monthly Payment: €  0  
 • Calculate